Ingin bahagiakan mak, suami, anak anak dan keluarga terdekat. Boleh berbelanja untuk diorang tak kira masa (dari segi
keselesaan, rawatan, percutian). Menolong seramai mungkin orang miskin dan anak anak yatim. Membantu surirumah
keluar dari zone selesa dan bantu mereka menjana income sendiri

Suraya Zainal

Nak bantu keluarga & beri apa sahaja yang mereka nak dari segi kewangan. Nak bantu semua ahli team SuriKayaRaya untuk ubah hidup dari biasa ke luar biasa. Daripada hidup susah ke hidup yang lebih senang, stabil dan selesa. Nak buat kenduri akikah untuk anak. Nak pergi umrah dan jejak tanah haram. Nak bantu semua orang susah, anak yatim, pusat tahfiz, orang fakir miskin.

Rasyidah Izzati

Kaknik tak ada kerja hakiki dan suami juga bukan penjawat awam yang bakal menerima pencen. Kaknik pernah merasa susahnya nak dapatkan sesuatu ketika berhenti kerja dulu sehingga banyak yang tak dapat ditunaikan. Kaknik tak nak anak-anak tak dapat apa yang mereka inginkan zaman kecil mereka. Nak baju raya cantik2, nak toys best2, nak tadika best2, kaknik cuba untuk sediakan ini untuk anak-anak memandangkan suami juga ada komitmen lain menyara keluarga.

Nik Hilyati

Sebab join mommyhana ingin membantu keluarga bila-bila masa sahaja tanpa perlu menunggu gaji. Dapat meluangkan lebih masa lagi bersama keluarga dan boleh pulang ke kampung tanpa menunggu masa yang sesuai. Selepas join mommyhana saya mempunyai kewangan yang secukupnya dan mempunyai wang simpanan untuk keluarga.

Husna Ahmad

Asbab menyertai mommyhana saya ingin menambah pendapatan kewangan saya lebih stabil daripada dahulu. Selain itu, dapat juga mengubah hidup dari biasa ke luar biasa.

Selepas join mommyhana saya dapat selesaikan beberapa hutang saya sebelum ini, saya dapat beri duit kepada mak ayah serta juga boleh berlanja keluarga.

Arzieyana Ariffin